Welcome to cikk lyana's belog . haii chumil jgn lupa klik button FOLLOW taw ! gracias yunkk :) SUPERHERO^^

Bulat atas , Bulat bawah :O

Views


Heyheyhey , aku tak percaya cinta . aku tak percaya cinta . aku tak percaya kamuuu ! :')
Morning . Hari nih aku tak pi sekolah oh . Ambik cuti raya sendiri :p . Eh , cakap pasal raya nih ,
lagi 3 hari je lagi kita akan meninggalkan bulan Ramadhan . Dalam kesempatan ini , aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN :DD ampon maaf dipinta dari hujung 
rambut hingga hujung kaki ye , dalam sengaja or tdak sengaja . Manusia tak penah
lari dari buat kesilapan di dunia :'/ . 

Btw , beberapa hari lepas kawan aku meninggalkan dunia ini kerana kemalangan ngeri di Ulu Pauh,
Perlis . Menaiki kereta sewa viva(tak pasti) bersama dua orang lagi teman sebilik arwah . Arwah
meninggal dunia manakala dua lagi temannya sedang koma . Berita ini tersebar luas dan 
masok Metro . Info lebih lanjut sila baca Metro hari Ahad 12/8/12 . Takziah diucapkan kpd 
keluarga arwah . AL_FATIHAH .


hulalalalalala :p . sakit hati kan bila org yg kita percaya tikam kita dari belakang ? 
dia hipokrit taw ! hanya tuhan je yg tahu betapa sakitnya hati aku bila dia buat aku mcm nih .
tepuk tangan lah hg cus dah berjaya buat aku menderita kan :) aku hargai lah kawan .
kawan ? layak kea dipanggil kawan oh . ntah . like i care ? ba ba ba black sheep
lalalalala ^^ . satu je aku nak bagitaw kat hg : apa yg kita buat kat orang tu ,
one day benda tu akan jadik balik kat kita and that time hg nyesai pon dah tak guna
lah . what the hell of this man oh ! 
FUCKING DAMN MUCH THIS MAN lahh . stupidddddddd &^@#$*#)! 

0 comments:

Post a Comment

Awak , sedekah komen satu la :)