Welcome to cikk lyana's belog . haii chumil jgn lupa klik button FOLLOW taw ! gracias yunkk :) SUPERHERO^^

Very good person lah ?

Views


The new story . ada seorang perempuan yang cakap aku nih tergila gila kan pakwe dia ??
siap maki maki aku kat blog dia . Eh , perempuan kau pikir aku ni nak sgt ke kat boyprendd kau tuu ? wattafak! Sebelah mata pon aku tak pandang lah sayang . fyi , aku tak desprate sgt lah nak ada pakwe 
espescially pakwe mcm pakwe kau tu .heyy , aku just minat kat pakwe kau jelah . and itu kisah lama .
Veryy long time agoo . and sekarang aku tak minat dah pon kat pakwe KESAYANGAN kau tu .
kau tu budak U dia tu budak menengah lagi . cubalah bersikap matang sikit ! dgn perangai kau tu 
just memalukan nama budak matrik jelahh . no attitude okay . eh , kalau dah syg sgt kat pakwe kau
tu n tak bagi perempuan lain tgok , simpan dalam rumah je lah . yalahh , orang ada mata , orang
tengok lah ciptaan semulajadi ALLAH nih . kau pikir kau tu tua dari aku then aku patot takot la ?
hello ? am i know you girl ? kenal kau pon tak lah ! dah lah stalk segala bagai fb aku . then ,
bila aku deactive acc fb aku , kau kecoh2 plak ckp aku block kau . kau nak ambik kesempatan 
lah kan aku publickan status aku . pas tu ckap status aku tu tuju khas kat kau ? Eiyy . sorry
okay aku tadak masa nak update pasal kau or pakwe kau tuu . erhh . aku byk sabar je dgn kau 
yg dok mgata aku . yaa .muka lawa tapi kalau perangai tak lawa buat apa . aku pon
tak sangka budak U mcm kau cetek pemikirannnya . hailaaa . dunia dunia . 
last word , wish you and ur beloved boyf  have the happy ending forever ever n everrr .
hahahaahahahaahahaha . skit aku tak kesah pasal kau :)

9 comments:

  1. Hang tu yang bodoh pi suka kat boyfriend orang, nampak sangat dalam cerita ni hang desperate kat bf pempuan tu. Kalau dak tak kan la pempuan tu marah. At least dia dah masuk matrik, hang tu baru dok terhegeh hegeh pegang buku add math. Spm pun tak tau ke mana lagi. Nampak sangat hang bodoh. Nak mengata orang pun tengok orang dulu la betina oi. VISITORS FROM SUBANG JAYA.

    ReplyDelete
  2. Haah la..cikk lyana ni yunk buduhs, x sedar diri..hihi..kecian dye nak bf orang..

    ReplyDelete
  3. Bodohnye cikk lyana..

    ReplyDelete
  4. Meh saya nak sedekah satu komen kat awak, hihi. Sumpah awak bodoh. OPS :P Awak ni memang desperate nak bf orang kew? Kecian kat awak kan. Tak dak sape nak. Kuikui ;D

    ReplyDelete
  5. Hm..awak jgn la berharap cngt kt laki tu k, rmi lg yunk nk kt awak.

    ReplyDelete
  6. Kau ni gampang ler betina..huhu..

    ReplyDelete
  7. The new story . ada seorang perempuan yang cakap aku nih tergila gila kan pakwe dia ??
    siap maki maki aku kat blog dia . Eh , perempuan kau pikir aku ni nak sgt ke kat boyprendd kau tuu ? wattafak! Sebelah mata pon aku tak pandang lah sayang . fyi , aku tak desprate sgt lah nak ada pakwe
    espescially pakwe mcm pakwe kau tu .heyy , aku just minat kat pakwe kau jelah . and itu kisah lama .
    Veryy long time agoo . and sekarang aku tak minat dah pon kat pakwe KESAYANGAN kau tu .
    kau tu budak U dia tu budak menengah lagi . cubalah bersikap matang sikit ! dgn perangai kau tu
    just memalukan nama budak matrik jelahh . no attitude okay . eh , kalau dah syg sgt kat pakwe kau
    tu n tak bagi perempuan lain tgok , simpan dalam rumah je lah . yalahh , orang ada mata , orang
    tengok lah ciptaan semulajadi ALLAH nih . kau pikir kau tu tua dari aku then aku patot takot la ?
    hello ? am i know you girl ? kenal kau pon tak lah ! dah lah stalk segala bagai fb aku . then ,
    bila aku deactive acc fb aku , kau kecoh2 plak ckp aku block kau . kau nak ambik kesempatan
    lah kan aku publickan status aku . pas tu ckap status aku tu tuju khas kat kau ? Eiyy . sorry
    okay aku tadak masa nak update pasal kau or pakwe kau tuu . erhh . aku byk sabar je dgn kau
    yg dok mgata aku . yaa .muka lawa tapi kalau perangai tak lawa buat apa . aku pon
    tak sangka budak U mcm kau cetek pemikirannnya . hailaaa . dunia dunia .
    last word , wish you and ur beloved boyf have the happy ending forever ever n everrr .
    hahahaahahahaahahaha . skit aku tak kesah pasal kau :)

    ReplyDelete
  8. The new story . ada seorang perempuan yang cakap aku nih tergila gila kan pakwe dia ??
    siap maki maki aku kat blog dia . Eh , perempuan kau pikir aku ni nak sgt ke kat boyprendd kau tuu ? wattafak! Sebelah mata pon aku tak pandang lah sayang . fyi , aku tak desprate sgt lah nak ada pakwe
    espescially pakwe mcm pakwe kau tu .heyy , aku just minat kat pakwe kau jelah . and itu kisah lama .
    Veryy long time agoo . and sekarang aku tak minat dah pon kat pakwe KESAYANGAN kau tu .
    kau tu budak U dia tu budak menengah lagi . cubalah bersikap matang sikit ! dgn perangai kau tu
    just memalukan nama budak matrik jelahh . no attitude okay . eh , kalau dah syg sgt kat pakwe kau
    tu n tak bagi perempuan lain tgok , simpan dalam rumah je lah . yalahh , orang ada mata , orang
    tengok lah ciptaan semulajadi ALLAH nih . kau pikir kau tu tua dari aku then aku patot takot la ?
    hello ? am i know you girl ? kenal kau pon tak lah ! dah lah stalk segala bagai fb aku . then ,
    bila aku deactive acc fb aku , kau kecoh2 plak ckp aku block kau . kau nak ambik kesempatan
    lah kan aku publickan status aku . pas tu ckap status aku tu tuju khas kat kau ? Eiyy . sorry
    okay aku tadak masa nak update pasal kau or pakwe kau tuu . erhh . aku byk sabar je dgn kau
    yg dok mgata aku . yaa .muka lawa tapi kalau perangai tak lawa buat apa . aku pon
    tak sangka budak U mcm kau cetek pemikirannnya . hailaaa . dunia dunia .
    last word , wish you and ur beloved boyf have the happy ending forever ever n everrr .
    hahahaahahahaahahaha . skit aku tak kesah pasal kau :)

    ReplyDelete
  9. Eh , perempuan kau pikir aku ni nak sgt ke kat boyprendd kau tuu ? wattafak! Sebelah mata pon aku tak pandang lah sayang . fyi , aku tak desprate sgt lah nak ada pakwe
    espescially pakwe mcm pakwe kau tu .heyy , aku just minat kat pakwe kau jelah . *awak kate awak tak desperate pakwe pempuan 2..tp awak kate pulak awak minat pakwe dye..ape awak nie putar belit cerite..nampak cngt awak gile..hehe*

    ReplyDelete

Awak , sedekah komen satu la :)