Welcome to cikk lyana's belog . haii chumil jgn lupa klik button FOLLOW taw ! gracias yunkk :) SUPERHERO^^

CERITA AKU :/

Views

hyeee .
sedeh bercampur geram n marah ! huhu.
betapa geram nya aku bila aku baca IM dia dgn kawan aku .
dia mgata aku ? bab* lha kan .
yaya . aku mmg salah pon . tapi tak payah lha
main cakap belakang kan ? kasi tanya aku terus ma !
kan boleh ja cam tuh ? aishh . saja cari pasall .
dia macam terasa ja status aku post pasal dia. haha
for ur information status aku mmg tuju untuk kau !
tapi itu dulu lha . asal baru sekarang kau nak terasa sayang ?
ahhhh ! shit . 11/4/12 tarikh keramat ! cus aku dah mula lupakan hg .
lepas nih hg jgn dok tegedik gedik dok mai tunjuk show dpn aku keyh !
aku bencik tgok muka hg ! aku bencik !!! selamanya aku bencikk .
aku nnak block acc fb hg , tapiii . biarlah . biar ia berakhir tanpa ada sengketa 
antara kita :) aku bukan pendendam !
wahhh ! knapa lha aku harus bencik hg ?
sebab hg yg paksa aku untuk bncik hg ! hg yg buat aku mcm nih .
hg yg buat aku terseksa . dan hg jugak yg buat diri aku berubah menjadi
seorang gadis yg berhati kering . :'/ semua nya hg yg buat !
**sedang melupakan mu :)



0 comments:

Post a Comment

Awak , sedekah komen satu la :)