Welcome to cikk lyana's belog . haii chumil jgn lupa klik button FOLLOW taw ! gracias yunkk :) SUPERHERO^^

kim hyun joong =="

Views
 alahaii ! pose yg macho gitu <3
 saia shuka mulut chumell awak too cyss <3
 senyuman yg manesz ! sweet like candy <3
 rambut yg mmg style korea~ahaa <3
knapa lha muka kau ny nsem sngatt uh ? 

>korank nak tawu ny lha satu-2 nyaa artis lelaki korea yg aku pling minatt !ha ? korank tnya knapa ? tngok lha muka dy tuee .. alahaiii ! cair aty aku doe . haha . gdikss sat ! aku ny nak kata minat korea ny tak lha sangatt  . bole d kata kan cam erherherh ja lha . girls generation ponm aku mnat paa . wondergirls . super junior . boys over flowers . haa ! aku dok tga layans cer princess hour kat tv7 . besz plakk . sekali tngok ketagihh doe . haha . dulu lyans  OST PASTA tv2 . tpy cer tue dah abes episod lha . kalaw ta sempat tngok kat tv , tngok ajee kat internet search maduu . kan senang . dari episod 1 sampai abesz episod ponm ada . tpy kalw tngok sampai abesz kat internet nunty tak suprise lhaa kan ? haha . tawu ponm ! hmm , aku dah mula teringin nak pkai inai kuku lha plakk . hehehe . lagy senang klaw pkai pengilat kuku berwarna <3 . macam-2 warna ad . pling cool warna hitam lha . chun pluss molekk urhx ! haha . kayy lha . sampai sini jepz kay ? bbye :') 

0 comments:

Post a Comment

Awak , sedekah komen satu la :)